جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | Thu 9 May 2024
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری فراساحل با ما تماس بگیرید
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت فراساحل با ما تماس بگیرید
    باشگاه خبری فراساحل؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت فراساحل ایران و جهان
Breaking News
سرخط اخبار شنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۱:۲۸:۳۲

تولید شناورهای لایروب، جستجو و نجات توسط سازمان صنایع دریایی

باشگاه خبری فراساحل: معاون وزیر دفاع با بیان اینکه سازمان صنایع دریایی نماد عینی اقتصاد مقاومتی است، گفت: این سازمان از سال آینده ساخت شناورهای لایروب، جستجو و نجات را آغاز خواهد کرد. به گزارش باشگاه خبری فراساحل، رئیس سازمان صنایع دریایی در گفت و گو برنامه زنده روی خط شبکه خبر با ارائه گزارشی از دستاوردهای سازمان صنایع دریایی اظهار داشت: سعی خواهیم کرد با صنعت دریایی کشور تعامل مطلوبی داشته باشیم و در پیشروی آن صنعت کمک‌‌های ارزنده ای را به دولت محترم ارائه دهیم که در این راستا در حوزه شناورهای غیر نظامی با سازمان بنادر و دریانوردی قرارداد‌‌هایی را منعقد کرده ایم و ساخت شناورها آغاز شده است. امیر دریادار امیر رستگاری با بیان اینکه سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع از سال آینده تعدادی از شناورهای لایروب، جستجو و نجات و شناورهای مختلف را تولید خواهد کرد، افزود: در حوزه گردشگری نیز در حال انعقاد قراردادهایی با منطقه آزاد انزلی برای ساخت شناورهای گردشگری هستیم.

معاون وزیر دفاع با اشاره به افتتاح خط تولید دیزل ملی 1300 اسب بخار توسط یک شرکت دانش بنیان با حضور سه وزیر دفاع، راه و شهرسازی و وصنعت، معدن و تجارت و معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری تصریح نمود: موتورهای دیزل به عنوان یکی از مولفه‌‌ها و شاخصه‌‌های  خوداتکایی و استقلال صنعتی هر کشوری که صاحب این صنعت می‌شود به شمار می‌رود. وی با بیان اینکه حوزه حمل و نقل جاده ای، ریلی، دریایی، نظامی، مصارف نیروگاهی، معدن و حتی نفت متــاثر از تاثیر موتورهای دیزل است، ادامه داد: دستیابی به این صنعت برای هر کشوری استراتژیک، حائز اهمیت و تأثیرگذار در همه حوزه‌‌ها به شمار می‌رود. رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران توسط دانشمندان و متخصصین خود صاحب صنعت ساخت دیزل ملی شده است، خاطرنشان نمود: این در حالی است که هنوز برخی از کشورها خط تولید را از یک کشور خارجی تأمین و وارد می‌کنند، اما در ایران بدون وابستگی به این توان دست یافته ایم.

امیر دریادار رستگاری با بیان اینکه که متخصصان داخلی خودشان با استفاده از صنایع بومی کشور، صنایع ریختگری ایران، صنایع ماشین کاری و فلزکاری، خط تولید بومی دیزل ملی را راه اندازی کردند، ادامه داد: در سال 1394 با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پروژه بومی سازی برای قطعات اصلی این دیزل تعریف شد. وی با بیان اینکه در دیزل 1300 اسب بخار حدود 510 قلم قطعه مختلف به کار گرفته شده است، اضافه نمود: 6 قلم این قطعات اصلی است که متخصصان این حوزه معتقدند هر شرکت یا کشوری قادر باشد حداقل 70 درصد قطعات اصلی را طراحی، ساخت، تولید و ماشین کاری کند، این کشور به عنوان سازنده دیزل محسوب می‌شود. رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع با بیان اینکه پروژه دیزل ملی 1300 اسب بخار در کمتر از 4 سال به نتیجه رسید، تاکید نمود: جمهوری اسلامی ایران با استفاده از ظرفیت و توان متخصصان متعهد داخلی و بدون  هراس از تحریم‌‌های دشمنان به دانش طراحی و ساخت قطعات اصلی دیزل دست یافت. وی در پایان تاکید نمود: امروز به جرأت می‌توان ادعا کرد که سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌‌های مسلح نماد عینی اقتصاد مقاومتی است و تمام سعی و تلاش خود را برای تحقق شعار سال به کار خواهیم گرفت.



  کد خبر : 5557
  ارتباط با سردبیر : info@opc.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «OPC» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «OPC» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :